HABERLER

20.07.2024

FUTBOL

Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst’tan Açıklamalar

Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst, hazırlık maçında Grazer AK’ı 5-1 yendiğimiz karşılaşma sonrası şu açıklamalarda bulundu:

“Kampımız iyi geçti. Kamptan dolayı mutluyum. Bir hazırlık maçımız iptal oldu. İstanbul’a iyi dönüyoruz. Bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi goller attık. Oyuncularımız da İstanbul’a dönerken kendilerini iyi hissediyorlar.

Mustafa’nın performansından dolayı çok mutluyum. Takımımızda var olan yeteneklerimiz beni mutlu ediyor. Mustafa da iyi başladı. Genç yaşına rağmen beni etkileyen bir oyuncumuz. Bu tarz oyuncular bana çok enerji veriyor. Genç oyuncularımız, yetenekli oyuncularımız hak ettiklerinde ve iyi olduklarında süre bulacaklardır. Şu an motivasyonu çok iyi. Antrenmanlarda ve maçlarda oynadıkça, kaliteli oyuncularla beraber oynadıkça bu durum kendisini daha da iyi yapacaktır.

Görmek istediklerimi gördüğüm bir maç oldu. Oyun hızımız, oyunumuzu hızlandırmak konusunda ön hattaki oyuncularımızla bugün iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Bu performans önümüzdeki haftalar için bize özgüven veriyor. Oyuncularımız fiziki anlamda daha da ilerledikçe, fit oldukça, idmanlarla ve hazırlık maçlarıyla fiziki durumumuzu ilerlettikçe sezona daha iyi hazırlanmış olacağız.

Rafa Silva, pozisyon olarak ortada ve sağda oynamaya alışkın bir oyuncu. Bugün de iyiydi. Boş pozisyonları buldu. Hızlanması aynı zamanda kendi yaptıklarıyla Milot, Mustafa ve Semih ile iyi kombinasyonu bizi mutlu etti. Kalitesini yıllarca Benfica’da göstermiş bir oyuncu. Performansından dolayı memnunum. Shakhtar Donetsk maçına oranla herkes daha iyi oynadı. Enerjimiz daha iyiydi. Topla daha rahattık ve bu durum da beni memnun ediyor.”