HABERLER

15.07.2024

FUTBOL

2024/25 Sezonu VIP ve Tribün Kombine ONLINE Genel Satış Hakkında Bilgilendirme

Beşiktaşımızın 2024/25 futbol sezonunda Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda oynayacağı; 18 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası grup maçı, 5 Avrupa Kupası olmak üzere minimum 25 adet iç saha maçını kapsayan kombinelerin genel satış dönemi başlıyor.

Kombineler Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupasında tur atlanması durumunda da geçerli olacaktır.

Beşiktaşımızın 2024/25 sezonunda Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmaları kapsayan VIP ve Tribün kombinelerinin ONLİNE genel satış dönemi başlıyor.

Ayakta seyirci kabulü başvurusunun henüz sonuçlanmaması sebebiyle Kuzey Alt ve Kuzey Üst tribünlerinde kombinesi bulunan taraftarlarımız için genel satış dönemi tarihleri daha sonra paylaşılacaktır.

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda 2024/25 sezonunda; %20 kadın indiriminden yararlanmak isteyen taraftarlarımız bizzat, %40 öğrenci indiriminden faydalanacak taraftarlarımızın aktif öğrenci belgelerini beyan ederek, VIP kombinesi almak isteyen taraftarlarımız, satın alma işlemlerini 16 Temmuz Salı günü saat 09:00 itibariyle sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nde yapabileceklerdir.

Bu ödemeler haricinden tribün kombinesi alacak taraftarlarımız kombine satın alma işlemlerini sadece online olarak 16 Temmuz Salı günü saat 09:00 itibari ile www.passo.com.tr ve passo mobil uygulaması üzerinden satın alabileceklerdir.

Detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir.

Kombine genel satışı ne zaman başlıyor?
Kombine genel satış dönemi, 16 Temmuz Salı günü saat 09.00’da başlayacaktır.

Kombine alımında Passolig kullanım süresi hangi tarihe kadar geçerli olması gerekir?

Kombine alımı esnasında Passolig yıllık kart kullanım sürenizin en az 31.05.2025 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir.

Kombine genel satışta taksit avantajı sağlanıyor mu?
Evet... Taraftarlarımız; passo.com.tr ile Passo mobilden taksitli satın alma işlemlerini yapabilirler.

Hangi banka kredi kartlarına kaç taksit yapılıyor?
Tüm kredi kartlarına vade farklı +3, +5 ,+9 , +12 taksit imkanı ile passo.com.tr, Passo mobilden taksitli satın alma işlemlerini yapabilirler.

Kadın ve Öğrenci Taraftarlarımıza Özel İndirim

Kadın taraftarlarımız için tüm bloklarda geçerli %20, öğrenci taraftarlarımız için Güney Üst Tribün 422. blokta geçerli %40 indirim uygulanmaktadır. Kadın ve öğrenci taraftarlarımız, indirimli kombine satın alma işlemlerini sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nde yapabilirler.

Divan kurulu üyesiyim, indirimli kombine satın alabilir miyim?
Divan kurulu üyelerimiz, VIP bölümden %30 indirimden yararlanmak isterlerse kombinelerini Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Kombine Ofisi’nden satın alabilirler.

Kongre üyesiyim, indirimli kombine satın alabilir miyim?
Kongre üyesi taraftarlarımız, VIP bölümden %10 indirimden yararlanmak isterlerse kombinelerini Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Kombine Ofisi’nden satın alabilirler.

Kadın taraftarım, indirimli kombine satın alabilir miyim?
Kadın taraftarlarımıza özel, kendileri adına istedikleri kategorideki kombinelerden %20 indirimden yararlanmak isterlerse kombinelerini Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Kombine Ofisi’nden satın alabilirler.

Kadın indiriminden yararlanarak kombine alan taraftarlarımız, Kombinenizi yeniledikten sonra 31 Temmuz saat 19.00 tarihine Tüpraş Stadyumu Bilet gişesine gelerek belirleyeceğiniz 5 (beş) TCKN sahibine sezon içerisinde sınırsız transfer yapabilirsiniz. Belirtilen tarih sona erdikten sonra TCKN sahiplerini değiştirme veya beşten daha az kişi tanımladıysanız sayıyı artırma hakkınız bulunmamaktadır. Tanımlama yapacağınız TCKN sahiplerinin BJK logolu passolig kartına sahip olması gerekmektedir.

Kadın taraftarlarımız belirlemiş olduğunuz 5 TCKN sahibinin sadece kadın olma şartı bulunmaktadır. Tanımlama esnasından transfer edilecek kişilerin kimlik fotokopilerinin yanınızda olması gerekmektedir.

Öğrenciyim, indirimli kombine satın alabilir miyim?
Öğrenci taraftarlarımız, sadece Güney Kale Arkası tribününde Blok 422’te geçerli indirimli kombine satın alabilirler. İndirimli kombine satışları sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Kombine Satış Ofisi’nden yapılmaktadır. Öğrenci indirimi %40’dır.

Öğrenci indiriminden yararlanarak kombine alan taraftarlarımız, Kombinenizi yeniledikten sonra 31 Temmuz saat 19.00 tarihine Tüpraş Stadyumu Bilet gişesine gelerek belirleyeceğiniz 5 (beş) TCKN sahibine sezon içerisinde sınırsız transfer yapabilirsiniz. Belirtilen tarih sona erdikten sonra TCKN sahiplerini değiştirme veya beşten daha az kişi tanımladıysanız sayıyı artırma hakkınız bulunmamaktadır. Tanımlama yapacağınız TCKN sahiplerinin BJK logolu passolig kartına sahip olması gerekmektedir.

Öğrenci taraftarlarımız belirlemiş olduğunuz 5 TCKN sahibinin sadece öğrenci olması şartı bulunmaktadır.  Tanımlama esnasından transfer edilecek kişilerin aktif öğrenci belgelerini yanınızda olması gerekmektedir.

Kombinenim yerini değiştirmek istiyorum, değişiklik yapılabilir mi?
Evet... Kombine satın alan taraftarlar, kombine yerlerini değiştirmek isterlerse 31 Temmuz tarihine kadar Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Bilet Gişesine müracaat edebilirler. Kombine yer değişimini aynı kategori içinde ya da üst kategori ile yapabilirler. Yer değişim işlemleri sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Bilet Gişesinde yapılmaktadır.

Yer değişikliği yapmak üzere, hak sahibinin gelemediği durumlarda, hak sahibinin kimlik fotokopisi ve durumu açıklayan bir dilekçe ile herhangi bir yakını Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Bilet Gişesinde işlemi yapabilir.

Kombinemi arkadaşıma devredebilir miyim?
Evet... Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Bilet Gişesinde kombinesi olan ve kombinesini bir arkadaşına devir etmek isteyen taraftarlar, işlemlerini 31 Temmuz tarihine kadar Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Bilet Gişesinde Koltuğunu devretmek isteyen taraftarlarımız, Kombine Satış ofisine gelemeyecek ise; devir yapacakları kişiye kimlik fotokopisi ve devreden kişinin kendi el yazısı ile yazılmış imzalı bir dilekçe vermelidir. Koltuğu devir alacak olan taraftar bu evraklarla ile birlikte Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Bilet Gişesinde devir işlemini yapabilir. Devir işlemleri sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Bilet Gişesinde yapılmaktadır.

Kombinem var, ayrıca arkadaşımın kombinesini devir alabilir miyim?
Hayır... Her taraftarın kendi adına kayıtlı bir (1) adet kombineye sahip olabilir.

Kombinenin maçlık transferinde kısıtlama olacak mı?
Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarına gelemeyecek kombine sahipleri kombinelerini maçlık olarak Kulübümüze devredebileceklerdir. Kulübümüze devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına aktarılmaktadır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.
Kombinenizi yeniledikten sonra 31 Temmuz saat 23.59 tarihine kadar passo.com.tr internet sitesi üzerinden belirleyeceğiniz 5 (beş) TCKN sahibine kadar sezon içerisinde sınırsız transfer yapabilirsiniz. Belirtilen tarih sona erdikten sonra sisteme girmiş olduğunuz TCKN sahiplerini değiştirme veya (5) beşten daha az kişi tanımladıysanız sayıyı artırma hakkınız bulunmamaktadır. Tanımlama yapacağınız TCKN sahiplerinin BJK logolu passolig kartına sahip olması gerekmektedir.

Rakip takım ile oynanacak maçlarda tanımlamış olduğunuz 5 (beş) TCKN sahibi içerisinde BJK logolu passolig kart haricinde rakip takıma ait passolig kartı olan kişilere transfer yapılamayacaktır.

Kombine satışları ne zaman sona erecek?
Kombine satışları için son tarih belirlenmemiştir.

2023-2024 sezonunda biriken para puanlarımı kombine alımında kullanabilir miyim?
Hayır... 2023/24 sezonunda biriken para puanlar, sadece kombine yenileme döneminde indirim avantajı sağlamakta idi. Bu puanlar, 2024/25 sezonu kombine satışlarında geçerli değildir.

Kombine ofisi çalışma saatleri: 09.00-21.00

Genel Satış Dönemi Kombine Fiyatları:
Doğu Alt 115-116 Blok:  100.000 TL
Batı Alt 102-125 Blok:    100.000 TL
Doğu Alt 114-117 Blok:  80.000 TL
Batı Alt 103-124 Blok:    70.000 TL
Doğu Alt 113-118 Blok:  70.000 TL
Batı Üst 430-401 Blok:   50.000 TL
Batı Üst 429-402 Blok:   45.000 TL
Batı Üst 428-403 Blok:   40.000 TL
Güney Alt Tüm Bloklar:  13.000 TL
Güney Üst Tüm Bloklar: 12.000 TL
VIP 100: 240.000 TL
VIP 101-126: 210.000 TL