HABERLER

14.06.2024

FUTBOL

Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst İçin İmza Töreni Düzenlendi

Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst için Başkanımız Hasan Arat’ın katılımıyla Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde bir imza töreni düzenlendi.

Başkanımız Hasan Arat, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Beşiktaş JK olarak hedeflerimize ulaşmak ve taraftarlarımıza layık olmak için çok çalışıyoruz. Başarı yalnızca oyuncular performanslarıyla gelmiyor. Takımımızı yöneten, onları motive eden ve taktiksel olarak üst seviyeye taşıyan bir liderin varlığı çok önemli.

Giovanni van Bronckhorst futbolculuk ve teknik direktörlük kariyeriyle kendini kanıtlamış bir isim. Tanınan ve herkesin saygı duyduğu bir futbol insanıdır. Modern futbol anlayışıyla kendisinin bizim için en uygun isimlerden biri olduğunu düşünüyoruz. Serdar Topraktepe teknik ekibimizde yer alacak.

Futbol A Takımımız, 1 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak ve 10-20 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’da kamp yapacak. Eksiklerimizi görüp revizyon yapma şansımız olacak. Avrupa Ligi bizim için önemli bir kulvar. Hocamız bu kupada final gördü. Bizi bu kupaya en iyi şekilde hazırlayacağına inanıyoruz. Gio ile ocak ayında anlaşmak üzereydik ama olmadı. Kendisi o tarihten bu yana bizi yakından takip etti. Türkiye Kupası’nı kazandığımızda bizi tebrik etti. Türkiye Kupası’nın kazanılmasında emeği bulunan taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde yürütüyoruz. Plan, sabır ve akılla ilerliyoruz. Prensiplerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz.

Stadımızda konserler yapıldı. Sahamızın yenileme çalışmalarına hemen başlıyoruz. Çatı için membran Fransa’dan yola çıktı. Siyah duvar için başvurumuzu yaptık. Spor Bakanlığı’na bu konuda ilk başvuruda bulunan kulüp biziz. BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki iki sahanın yenileme işlemleri bitmek üzere. Onur Göçmez, tesislerimizde gym alanı yaptı. Hüseyin Yücel ve Kaan Şakul transfer çalışmalarını ciddi şekilde yürütüyor.”

Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst, törende şu ifadeleri kullandı:

“Çok mutluyum. Çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Ne kadar büyük bir kulübe geldiğimi biliyorum. Taraftarlarımızla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Burada çok iyi karşılandım.”

İmza töreninde bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Danışmanımız Bradley Howard Friedel, “Burada olmaktan çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş ailesini daha güçlü hale getirmek için geldim. Harika bir hocamız var. Transfer stratejisine destek olacağım. Global anlamda bir ağ oluşturacağız. Beşiktaş’ın ihtiyacı olan her konuda çalışmaya geldim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkanımız Hasan Arat, İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel ve Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst sözleşme imzaladı. Daha sonra Başkanımız Hasan Arat, Teknik Direktörümüz van Bronckhorst’a özel olarak tasarlanan hediyeleri takdim etti.

Teknik Direktörümüz Giovanni van Bronckhorst, imza töreninin ardından Beşiktaş JK Müzesi’ni ziyaret etti ve stadımızı gezdi. Başkanımız Hasan Arat, müze ziyareti sırasında Kulübümüzün tarihi hakkında van Bronckhorst’a bilgiler verdi.