HABERLER

25.05.2024

HENTBOL

Şampiyon Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımızın Yönetici ve Oyuncularından Açıklamalar

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımız, Sakarya Bş. Bld. SK 34-33 mağlup ederek 17. kez Hentbol Süper Lig Şampiyonu olarak kupanın sahibi oldu.

Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi: “Sezonu üç kupayla kapattığımız için mutluyuz. Tüm oyuncu arkadaşları tebrik ediyorum. Çok mutluyuz, gururluyuz. Kupayı taraftarlarımıza armağan ediyoruz.”

Başantrenörümüz Oliver Roy Camino: “Çok zorlu bir rakibe karşı çok zorlu bir maç oynadık. Yine Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynadığımız maç gibi son saniyede kazandık. Biz Beşiktaş takımıyız ve şampiyonuz.”

Yardımcı Antrenörümüz Hikmet Vurgun: “Rakibimiz çok kaliteli bir ekipti. Çok güzel maçlar oynadık. Diğer rakiplerimiz de çok değerliydi. Çok kaliteli bir ligde oynadık. Üç kupa aldık. Üç kupayı rakiplerimizin kötü olduğundan değil biz iyi olduğumuz için aldık. Çok mutluyuz. Tüm takımımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl Avrupa Kupası’nı almak istiyoruz.”

Kaleci antrenörümüz İbrahim Demir: “Antrenör olarak ilk defa şampiyon oluyorum. Çok mutluyum. Sporcu olarak kaptan olarak defalarca kupayı kaldırdım. Uzun bir ligin sonunda emeklerimizin karşılığını bulduk. Tüm sporcu kardeşlerimi ve teknik ekibimizi kutluyorum.”

Şampiyon oyuncularımız ise maçtan sonra şu açıklamalarda bulundu:

Ozan Arifoğlu: “Çok mutluyum. Ben böyle bir şampiyonluk bugüne kadar görmedim. Son saniye golüyle şampiyon olduk. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu. Üç kupayı da aldık çok mutluyuz. Tüm Camiamıza armağan olsun.”

Baran Nalbantoğlu: “Dokuz, on aylık bir süreçten sonra şampiyon olduk. Sonuna kadar gittik. Bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza, Camiamıza çok teşekkürler. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu. Taraftarlarımıza ve tüm Camiamıza armağan olsun.”

Mehmet Emre: “Bugün çok iyiydik. Final maçları hep zordur. Geriye düştük. Ancak çok çabaladık çok emek verdik. Son ana kadar taraftarlarımız bizi destekledi. Buraya gelip destekleyen, kupayı almamızda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Üç kupa aldık. Taraftarlarımız en iyisini çok daha fazlasını hak ediyor.”