HABERLER

Üyelik ve Sicil Kurulu Seçimine İlişkin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na Çağrı İlanı

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nun 22.05.2024 tarih ve 2024/34 sayılı kararı uyarınca Üyelik ve Sicil Kurulu Seçimine İlişkin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın aşağıdaki gündemi görüşmek üzere 9 Haziran 2024 Pazar günü saat 10.30’da Akatlar Mahallesi Yıldırım Oğuz Göker Caddesi, Gelincik Sokak, No:2 Beşiktaş İstanbul adresinde bulunan BJK Emlakjet (Akatlar) Spor Kompleksi’nde yapılmasına karar verilmiştir.

9 Haziran 2024 Pazar günü çoğunluk sağlanamaması halinde Kurban Bayramı nedeniyle ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 30 Haziran 2024 Pazar günü saat 10.30’da aynı gündemle aynı yerde yapılacaktır.

Toplantı gündemi aşağıda sunulmuştur.

Sayın üyelerimizin toplantıya katılmalarını dileriz.

Saygılarımızla,
BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

Gündem:

1. Açılış,
2. Toplantı Başkanlık Divanı Seçimi,
3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,
4. Üyelik ve Sicil Kurulu Başkan Adaylarının Konuşması,
5. Üyelik ve Sicil Kurulu Üyelerinin Seçimi,
6. Kapanış.

Not: Tüzüğümüz hükümleri uyarınca sicil numarası 43433’e kadar olan (43433 dahil) ve 30 Mayıs 2024 Perşembe günü çalışma saati sonuna kadar aidat ödeme yükümlülüklerini varsa cezaları ile birlikte yerine getirmiş üyelerimiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katılabileceklerdir.

Sayın üyelerimizden kimlik belgeleri ve üye kartlarını yanlarında bulundurmalarını ve girişte yetkililere göstermelerini rica ederiz. Genel kurulumuza misafir kabul edilemeyecektir.