HABERLER

14.05.2024

KADIN FUTBOL

ABD’li Öğretim Üyeleri ile Öğrenciler Tüpraş Stadyumu’nda Ağırlandı

Başkanımız Hasan Arat, Kulübümüzün davetlisi olarak ABD Louisville Üniversitesi’nden gelen öğretim üyeleri ve spor ekonomisi yönetimi master programında öğrenim gören öğrencilerle Tüpraş Stadyumu’nda bir araya geldi.

Louisville Üniversitesi öğretim üyelerine Kulübümüzün simgesi Kartal heykeli hediye eden Arat, ardından konuklarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, ABD’li konuklarımıza ülkemizde kadın futbolunun gelişimi ve Kulübümüzün kadın futboluna bakışı konularında sunum yaptı.

Fidan ile Louisville Üniversitesi öğretim üyeleri, yapılabilecek ortak projeler konusunda görüş alışverişinde bulunurken, ABD’li öğretim üyeleri, üniversitelerinin ülkemizdeki üniversitelerle iş birliği yapması konusunda Kulübümüzün öncülük etmesini talep etti.

Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımımızı kardeş takım ilan eden konuklarımız, ABD’li yetenekli kadın futbolcuların Kulübümüze kazandırılması hususunda ABD’deki üniversitelerle iş birliği yapacaklarını ifade ettiler.

Fırat Fidan, sunumun ardından Tüpraş Stadyumu’nu gezen ve Beşiktaş JK Müzesi’ni ziyaret eden konuklarımıza eşlik etti ve Kulübümüzün tarihi hakkında bilgiler verdi.