Futbol Şube Sorumlumuz ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar, Çaykur Rizespor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu:
“Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımızın sergilediği performanstan son derece mutluyuz. Oyuncularımız skora isyan ettiler. Son ana kadar galibiyeti istediler ve kazandılar. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyoruz.
Hakem, yanlış kararlarla oyuncularımızın emeklerini göz ardı etti. Bize göre iki tane penaltı pozisyonu var. Destek eli havada olmaz diye düşünüyoruz. O pozisyonun penaltı olduğuna inanıyoruz.
Salı günü önemli bir maçımız var. Bu maçtan önce kimse bize ayar vermeye kalkmasın. Beşiktaş büyük bir camiadır. Beşiktaş’a gönül vermiş insanları üzmemek lazım. Kendi çıkarları için kimse Beşiktaş’a ayar vermeye kalkmasın.
Camiamızı Salı günü oynayacağımız maça bekliyoruz. Birlik olduğumuzda neleri başardığımızı bir kez daha Türkiye’ye gösterelim. Şimdi birlik zamanı. Taraftarlarımız oyuncularımıza destek olsun. Sezonun en önemli maçına çıkacağız. Taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımız istediği zaman takıma maç kazandırır.”
HABERLER
03.05.2024
FUTBOL
Yönetim Kurulu Üyemiz Feyyaz Uçar’dan Açıklamalar
Diğer Haberler
- Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano’dan Açıklamalar 20.09.2026 22.58.00
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Açıklamalar 20.09.2026 22.43.00
- Amed Sportif Faaliyetler:3 Beşiktaş:2 20.09.2026 22.02.00
- Trendyol Süper Lig’de Rakip Amed Sportif Faaliyetler 20.09.2026 13.43.00
- Futbol A Takımımız Diyarbakır’da 19.09.2026 18.30.00

