“Baba” lakaplı eski başkanımız ve efsane futbolcumuz Hakkı Yeten’i, vefatının 35. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla andık.
Anma törenine; Başkanımız Hasan Arat, Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ekrem Keçoğlu ile Kadir Kılıç, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanımız Şahabettin Önkol, Beşiktaş JK Müzesi Danışmanımız Zulal Gök ile Yeten’in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldılar.
Başkanımız Hasan Arat törende yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Efsanelerimizden Hakkı Yeten’i mezarı başında anıyoruz. Ziyaretimizi yapıp dualarımızı ettik. Beşiktaş’ın ‘Baba’ lakaplı eski başkanı, Camiamıza çok büyük emekleri geçmiş bir büyüğümüz. Büyüklerimizi andıkça yeni nesillere daha iyi anlatma imkânımız oluyor. Yeni nesillerimizin geçmişte ne emeklerle Kulübün bu hale nasıl geldiğini bilmesinde çok fayda var. O yüzden anma törenleri unutmama niteliğindedir. Camia olarak da bu değerlerimize her zaman sahip çıkacağız.”
Anma töreni, okunan duaların ardından sona erdi.
HABERLER
16.04.2024
GÜNCEL HABERLER
“Baba” Hakkı Yeten’i Kabri Başında Andık
Diğer Haberler
- Yönetim Kurulu Üyelerimiz Danimarka’da Dostluk Yemeğine Katıldı 30.07.2026 15.18.00
- Şan Ökten’i Kabri Başında Andık 24.07.2026 12.28.00
- Ultra Maraton Koşucusu Arda Saatçi’den Kulübümüze Ziyaret 23.07.2026 17.36.00
- Divan Kurulu Lokalinin Açılış Töreni Yapıldı 23.07.2026 17.20.00
- Kulübümüzden UEFA ve FC Midtjylland Heyetlerine Dostluk Yemeği 23.07.2026 14.36.00

