HABERLER

09.02.2024

FUTBOL

Yeni Transferimiz Ernest Muçi İstanbul’da

Başkanımız Hasan Arat, İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel ve yeni transferimiz Ernest Muçi’yi taşıyan özel uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi.

Başkanımız Hasan Arat, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ernest Muçi, Beşiktaşımıza hayırlı olsun. Beşiktaş camiası her şeye layıktır. İnşallah başarılar elde ederiz. Ernest Muçi, hocamızın uzun süredir istediği bir oyuncuydu. Samet hocamız da iki aydır üzerinde çalışıyordu. Transferlerde dostluklarımızın çok etkisi oldu. Varşova kulüp başkanın samimi yaklaşımı, sporcumuzun ve ailesinin Türkiye’yi istemiş olması güzel bir netice getirdi.”

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Beşiktaş YouTube’a özel açıklamalarda bulunan İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel şu ifadeleri kullandı:

“Ernest Muçi’ye ülkemize ve Beşiktaşımıza hoş geldin diyorum. Bu transfer için çok uğraştık ama sonu iyi oldu. Beşiktaşımıza hayırlı olsun. Polonya Cumhurbaşkanı ile PSG başkanına teşekkür ediyorum. Ernest Muçi Beşiktaş’a katkı sağlayacaktır. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi sıkıştıran taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.”

Beşiktaşımıza transfer olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Ernest Muçi, “Büyük bir camianın parçası oldum. Taraftarlarımızla takım arkadaşlarımla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Taraftarlarımız bana büyük bir ilgi gösterdi. Büyük taraftarımızın önünde oynamaktan gurur duyacağım” diye konuştu.

Taraftarlarımız, yeni transferimiz Ernest Muçi’yi sevgi tezahüratları ve çiçeklerle karşıladı.