HABERLER

04.02.2024

FUTBOL

Yönetim Kurulu Üyemiz Feyyaz Uçar’dan Açıklamalar

Futbol Şube Sorumlumuz ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu:

“Bizim için çok önemli bir maçtı. Oyuncularımız iyi mücadele etti. Genç oyuncumuz Semih, sorumluluk alarak iki gol kaydetti. Semih’in yeteneğini ortaya koyması bizim adımıza sevindiriciydi. Takım galibiyeti doğum günü olması nedeniyle Samet Aybaba’ya hediye etti. Sahadaki mücadeleyi ve galibiyeti gören taraftarımız da mutlu oldu. Oyuncularımız bu oyuna devam edecek.

Transfer çalışmaşları devam ediyor. Bugün Joe Worrall geldi. Kendisi lider bir oyuncu. Yarın resmi açıklama olur. Diğer pozisyonlar için de istediğimiz şekilde gelişirse olaylar transfer yapacağız.

Semih’in uzun yıllar Beşiktaş forması giymesini istiyorum. Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldız Semih Kılıçsoy’dur. Kendisine transfer teklifleri başladı. Avrupa Şampiyonası’nda da forma giyerse sonrasına bakacağız. Onun için en hayırlısı olur inşallah.

Amartey 6 numarada iyi oynadı. Sakatlıktan sonra ağırlaştı diye stopere çekildi. İstediği zaman iyi bir ön libero olabiliyor.

Hocamızın beklentisi transfer yapılması. Oyuncu satışıyla ilgili hocadan talep gelmedi. Herhangi bir ayrılık olacacağını düşünmüyorum.

Kazanamadığımız maçlarda son vuruşlarda sıkıntı yaşamıştık. Semih bugün harika işler yaptı. O olmayınca zorlanıyoruz.

Biz tüm takımlar için adalet istiyoruz. Semih’e yapılan hareket aklımıza takıldı. Herkes için adil yönetim talep ediyoruz.

Tayyip Talha Sanuç’a teşekkür ediyoruz. Elinden geleni yapıyor. Şu anda eski formundan uzak. Onun gollerini de özledik. Tayyip bizim oyuncumuz. İyi oynadığında kadroya girecek.

Aboubakar ile ilgili süreç diğerleriyle olduğu gibi işleyecek. FIFA oyuncuyu koruyor. Performansından memnun olmasanız bile oyuncuyu takımla idmana devam ettirmek zorundasınız. Aboubakar hakkında karar hocamızdadır.

Ghezzal’ın sözleşmesinde şart var. Hoca Ghezzal’ı kadrosunda görmek istiyorsa oynatacaktır. Hocanın kararına saygı duyarız.

Sezon arası transferlerde az oyuncu oluyor. İyi oyuncuyu kimse bırakmıyor. O nedenle transfer zor gelişiyor. Gelecek sezon başında 17 yabancı oyuncumuz olacak. Transferde dikkatli davranıyoruz.”