HABERLER

28.01.2024

FUTBOL

Feyyaz Uçar’dan Açıklamalar

Futbol Şube Sorumlumuz ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar, EMS Yapı Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu:

“Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyoruz ama hakemler onları konuşmamız için ısrar ediyor. Geçen hafta penaltımızı vermek için VAR çağırmıyor. Bu hafta da verilen penaltımız VAR’dan dönüyor. Penaltı iptal ediliyorsa elle oynama ya da hakemi aldatmaya yönelik hareket olması lazım. Penaltımız neden iptal oldu anlamış değiliz.

Neden bunlar bizim başımıza geliyor? Kayıtları dinleyelim. VAR’da AVAR’da neler oluyor? Benzer durumlarda diğer takımların isteği üzerine kayıtlar açıklandı. Biz de kayıtları dinlemek istiyoruz. Neden bize gelince hep aynı haksızlıklar yapılıyor? Artık yeter. Hakemin yönetiminden rakip takım da şikayetçi. VAR’da Serkan Tokat var. Serkan Tokat’ın babası Metin Tokat. Sergen’in serbest vuruşunda elle oynamayı vermeyen hakem. Babalarından çektik, şimdi oğullarından çekiyoruz. Aileden gelen hakemlerden kurtulalım. Türk futbolu için istiyoruz. Maçlar düzgün yönetilsin.

Bizim eleştirilerimiz geçmişten bu yana yapılan haksızlıklarla ilgilidir. Rebic tekmeleniyor kırmızı kart yok. Hakemden gol yemiş bir takımız. Sabrımız taştı. Maçın sonucuna direkt etki eden hatalar yapılıyor. Eski bir hakem bize rapor verecek. Biz de bu raporları paylaşacağız. Bize avantaj sağlamasınlar. Bizim hakeme ihtiyacımız yok. Doğru yönetime doğru düdüklere ihtiyacımız var.”