HABERLER

10.01.2024

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş Artaş Futbol Akademimiz, Rusya’da Düzenlenen Fijital Futbol Turnuvası’na Katılacak

Beşiktaş Artaş Futbol Akademimiz, 24 Şubat-3 Mart 2024 tarihleri arasında Rusya’nın Kazan şehrinde düzenlenen, adı İngilizcede fiziksel ve dijital kelimelerin birleşiminden oluşan “Fijital Futbol Turnuvası”na katılacak.

16 farklı dalda 16’şar oyuncunun katılacağı turnuvada, toplamda 256 takım yarışacak.

Sanal ortamı gerçek ile buluşturan Geleceğin Oyunları’nda, Antrenörümüz Mehmet Ozan Tahtaişleyen ile Akademimizin genç yetenekleri; Doruk Tuğrul, Baran Can, Enes Cinemre, Cumali Gürsel ve Mehmet Tuğra Yeşilyurt mücadele edecek.

Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sporun ve Esporun benzersiz birleşiminden meydana gelen Fijital Futbol Turnuvası için çok heyecanlıyız. Genç sporcularımızı hem sanal ortamda hem de gerçek sahada bir araya getirerek, rekabet ortamı sunacak olan bu turnuva, yetenekli oyuncularımıza farklı bir spor deneyimi yaşatacak. Özgün formatıyla dikkatleri üzerine çeken bu prestijli turnuvada yer alacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”