HABERLER

20.12.2023

GÜNCEL HABERLER

Özyeğin Ailesinden Kulübümüze Anlamlı Ziyaret

Başkanımız Hasan Arat, Divan Kurulu Üyemiz ve Fiba Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin ile Kongre Üyemiz ve Fiba Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin’i Tüpraş Stadyumu’ndaki makamında ağırladı.

Arat, sıcak bir ortamda geçen ve karşılıklı iyi dileklerin sunulduğu ziyarette konuklarıyla Kulübümüzün tarihi ve geleceği üzerine sohbet etti.

Hüsnü Özyeğin ile Murat Özyeğin, merhum Beşiktaşlı gazeteci Rauf Tamer’in otuz yıl önce Özyeğin ailesine takdim ettiği Beşiktaşımızın sembolü kartalın bronzdan yapılmış heykelini, “Artık yuvasına gelmesi gerekiyordu” sözleriyle Başkanımız Hasan Arat’a hediye etti.

Başkanımız Hasan Arat, güzel temennileri ve anlamlı hediyeleri için Hüsnü Özyeğin ile Murat Özyeğin’e teşekkür etti ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi tek tek tanıttı. Arat, daha sonra Cumhuriyetimizin 100. yılını temsil eden 100 sırt numaralı birer Beşiktaş formasını konuklarına hediye etti.

Başkanımız Hasan Arat ile Yönetim Kurulumuz, ziyaretin sonunda Hüsnü Özyeğin ve Murat Özyeğin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.