HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Özel Tarhan Koleji Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajeri Handan Karatekin, Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay ve sporcularımız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, Süleyman Seba Spor Salonu’nda Özel Tarhan Koleji 3/A sınıfı öğrencileriyle düzenlenen söyleşi ve antrenmanda bir araya geldi.

Özel Tarhan Koleji 3/A Sınıf Öğretmeni Emine Çetin etkinlikte yaptığı konuşmada, “Toplumsal farkındalık kapsamında bizlere bu fırsatı verdikleri için Beşiktaş’ın yeni Başkanı Sayın Hasan Arat ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkür ediyoruz. Sadece 3 Aralık’ta değil Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de uygulamalı farkındalık etkinliklerinin daha fazla yapılmasını istiyoruz. Her bireyin eşit yaşam haklarına sahip olduğunu ve bunun sağlanması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Genel Menajerimiz Erdem Göksel ise şunları söyledi:

“Beşiktaş Bedensel Engelliler Spor Şubesi olarak ilçemizdeki okullara farkındalık aktivitesi yapmaktayız. Avrupa’da sürekli yapılan etkinlikleri Türkiye’de ilk defa Beşiktaş yapıyor. Yarının büyükleri olan çocuklarımızın engellileri tanıması ve nasıl davranacaklarını öğrenmesi adına önemli bir etkinlik.”

Antrenör-Oyuncumuz Kaan Dalay projeden çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Engellilerin Farkına Varılmalıdır projemiz umarım bundan sonra daha çok çocuğa ulaşır. Her hafta küçük öğrencilerimizin etkinliklere katılıp engellileri tanımasına ön ayak olduğumuz için ne mutlu bizlere. Yeni Başkanımız Sayın Hasan Arat ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın beraber yürüttüğü projede yer almaktan dolayı mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Siyah-beyazlılarımız, söyleşinin ardından öğrencilerle antrenman yaptılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.