HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Beşiktaş İlkokulu ve Şair Nedim Ortaokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajeri Handan Karatekin, Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay ve sporcularımız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, Süleyman Seba Spor Salonu’nda Beşiktaş İlkokulu ve Şair Nedim Ortaokulu öğrencileriyle düzenlenen söyleşi ve antrenmanda bir araya geldi.

Şair Nedim Ortaokulu Türkçe öğretmeni Nursel Say etkinlikte yaptığı konuşmada, “Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının antrenmanına katılıp sporcuları tanıdıkları için öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Bizim için çok motive edici bir etkinlik oldu. Bu sporu tanımak, sporcuları tanımak ve gösterdikleri çabayı görmek bizim açımızdan mutluluk verici oldu. Öğrencilerimiz eminim ki bu geziden sonra hayata farklı bir bakış açısıyla bakacaklar. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Beşiktaş İlkokulu öğretmeni Nejla Horata ise şunları söyledi:

“Öğrencilerimiz meraklı ve istekli olarak gelmek istediler bu etkinliğe. Engelli vatandaşlarımızı çok fazla dışarıda ve spor alanlarında göremiyoruz. O yüzden bu ziyaret hem çocuklar hem de bizim için çok aydınlatıcı oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Siyah-beyazlılarımız, söyleşinin ardından öğrencilerle antrenman yaptılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.