HABERLER

28.11.2023

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Fulya’da Teknik ve İdari Kadrolarımız ile Sporcularımızla Buluştu

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’ne gerçekleştirdiği veda ziyaretinde; Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi, Beşiktaş Artaş Akademi Takımlarımızın teknik ekipleri ve sporcuları ile Beşiktaş United Payment Kadın Futbol Takımımızın teknik ekibi ve sporcuları ile bir araya geldi.

Buluşmada; Asbaşkanımız Ali Bayrak, Tüpraş Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Cenk Sürmen ile Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan da yer aldılar.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, veda ziyaretinde teknik ve idari kadrolarımızla sporcularımıza hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Beşiktaş büyük bir Camiadır. Yüzyıllık bir çınardır. Sizlerden sonra da benden sonra da var olacaktır. Türk futbolunun olduğu kadar Beşiktaş’ın da kurtuluşunun tek yolu altyapıdır. Altyapıda görevimiz, Türk futboluna ve Beşiktaşımıza; akıllı, ahlaklı ve yetenekli sporcular kazandırmaktır. Burayı doğru insanlara emanet ettiğim için çok huzurluyum. Fırat Fidan’a altyapıya verdiği hizmetler için çok teşekkür ederim. Mehmet Ekşi ağabeye, Ömer hocaya, Serdar hocaya ve hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Görevde bulunduğu sürece değerli işlere imza attıklarını ifade eden Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, “A takıma birçok oyuncu kazandırdık. Son yılların en hazır altyapı sistemini kurduk. Böyle devam etmesini diliyoruz. Altyapı Beşiktaşımızın geleceği söyleminden vazgeçmedik. Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye bize bu yolda verdiği destek nedeniyle teşekkür ederim” diye konuştu.

Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’de ve Avrupa’da son 3 yılda altyapıdan A takım seviyesine en fazla oyuncu çıkaran kulüp konumundayız. Ahmet Nur Çebi yönetiminde Beşiktaş Futbol Akademi olarak kendimizi değerli hissettik. O yüzden ekibim adına size teşekkür etmek istiyorum.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, ziyaretin sonunda teknik ve idari kadrolarımız ile sporcularımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.