HABERLER

Kamuoyuna Duyuru

• HDI Fiba Emeklilik ve Hayat A.Ş. ile Kulübümüz arasında 13.02.2023 tarihinde “Beşiktaş Bireysel Emeklilik Planı” sözleşmesi imzalanmış olup, BES fon/fonları kuruluş işlemleri ve ilgili mevzuatın öngördüğü süreç ilgili firma tarafından yürütülmeye devam etmektedir.

• Birleşik Ödeme Sistemleri ve Elektronik Para A.Ş. (United Payment) ile Kulübümüz arasında 13.06.2023 tarihinde Mobil Uygulama Dünyası (App) konusunda sözleşme imzalanmış olup, proje süreci ilgili firma tarafından yürütülmektedir. Bu uygulama ile üyelik, dijital cüzdan, ödeme sistemleri, katma değerli finansal sistemler, taraftar platformu, Kartal Yuvası erişimi, Kids Club, haberler/bilgi bankası, IWallet/Kampanyalar, fiziksel ön ödemeli kart, gamification gibi ürün ve hizmetler taraftarımızın kullanımına sunulacaktır. Uygulamanın 2024 yılının ilk yarısında hayata geçmiş olması planlanmaktadır.

• Paribu Teknoloji Anonim Şirketi ile 01.08.2023 tarihinde imzalanan sözleşme ile Beşiktaş Token taraftarımızın kullanımına sunulmuştu. Anılan sözleşme gereği, whitepaper kapsamında belirlenen faydaların yönetileceği bir uygulama (App), 2024 yılının ilk yarısında hayata geçecek şekilde Paribu firması tarafından hazırlanmaktadır.