1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya ve dernek üyeleri, Şırnak Uludere Kaymakamlığı'nın himayesinde Gülyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması etkinliği düzenledi.
Törene; Uludere Kaymakamı Bekir Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş, Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Suat Alvur, Gülyazı Muhtarı Mesut Güney ile öğrenciler ve veliler katıldı.
1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
"Beşiktaşımız herkesi kucaklayan bir kulüp olarak Türkiye’nin neresinde olursa olsun insanlara dokunmaya gayret ediyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından 'Bırakmam Seni Türkiyem' kampanyasını başlatan ve Gaziantep, Kahramanmaraş ile Adıyaman'da okullar açan Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür ediyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler; yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır' sözleri doğrultusunda çocuklarımıza ışık olan öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Ayrıca Gülyazı Spor Kulübü’ne olan desteklerimiz devam edecektir” dedi.
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması, Gülyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen gösteri maçının ardından sona erdi.
HABERLER
24.11.2023
DERNEKLER
1903 Karakartallar Derneği'nden 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği
Diğer Haberler
- 1903 Sakarya Beşiktaşlılar Derneği’nden Anlamlı 23 Nisan Kutlaması 22.04.2025 20.01.00
- Salihli Beşiktaşlılar Derneği’nden Anlamlı Etkinlik 21.03.2025 15.15.00
- Balıkesirli Beşiktaşlılar İftarda Buluştu 14.03.2025 21.34.00
- İkinci Başkanımız Hakan Daltaban, Bursalı Beşiktaşlılarla Buluştu 14.02.2025 18.16.00
- Antalya Beşiktaşlılar Derneği’nden Anlamlı Etkinlik 16.05.2024 21.16.00