HABERLER

24.11.2023

DERNEKLER

1903 Karakartallar Derneği'nden 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği

1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya ve dernek üyeleri, Şırnak Uludere Kaymakamlığı'nın himayesinde Gülyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması etkinliği düzenledi.

Törene; Uludere Kaymakamı Bekir Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş, Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Suat Alvur, Gülyazı Muhtarı Mesut Güney ile öğrenciler ve veliler katıldı.

1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaşımız herkesi kucaklayan bir kulüp olarak Türkiye’nin neresinde olursa olsun insanlara dokunmaya gayret ediyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından 'Bırakmam Seni Türkiyem' kampanyasını başlatan ve Gaziantep, Kahramanmaraş ile Adıyaman'da okullar açan Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür ediyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler; yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır' sözleri doğrultusunda çocuklarımıza ışık olan öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Ayrıca Gülyazı Spor Kulübü’ne olan desteklerimiz devam edecektir” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması, Gülyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen gösteri maçının ardından sona erdi.