HABERLER

20.11.2023

GÜNCEL HABERLER

Suat Taştan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kulübümüze uzun yıllar futbolcu olarak da hizmet etmiş Futbol Akademimizin İdari Menajeri Suat Taştan için Tüpraş Stadyumu’ndaki kulüp binamızda bir tören düzenlendi.

Törene; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanımız Şahabettin Önkol, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürümüz Seçil Aygül, Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, Gençlik, Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi, Beşiktaş Artaş Futbol Akademi antrenörlerimiz ile sporcularımız, BJK-KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, eski futbolcularımız, kulüp çalışanlarımız ile merhumun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldılar.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, merhum Suat Taştan için düzenlenen törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Camialar belirli isimlerle yaşar ve sonsuza kadar gider. Suat Taştan hocamla 11-12 senedir tanışıyorum. Çok naif çok kibar bir insandı. Hastalığının her döneminde çalışmaktan geri kalmadı. O iyi bir Beşiktaşlıydı, iyi bir sporcuydu. Camiamıza örnek olabilecek bu insanlarımızı ebediyete yolcu ettikten sonra da gelecek nesillere iyi anlatabilmek biz yaşayan Beşiktaşlıların görevi olması lazım. Ailesine ve Beşiktaş Camiasına sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.”

Suat Taştan için Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen tören, okunan duaların ardından sona erdi.

Taştan’ın cenazesi, Zincirlikuyu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Camiamıza başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK