HABERLER

15.11.2023

GÜNCEL HABERLER

Özdemir Yazıcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin eşi Berna Çebi’nin babası, eski asbaşkanlarımızdan merhum Recep Sami Yazıcı’nın amcası Özdemir Yazıcı için Karabük 200 Evler Şirinevler Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi.

Törene; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Asbaşkanımız Ali Bayrak, Sponsorluk ve Pazarlama, İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehtap Ferah, Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve IT’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç, Tüpraş Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Cenk Sürmen, Beşiktaş Bedensel Engelliler Spor Şubesi Komite Başkanı ve Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Elçin Kılıç, Voleybol Şube Sorumlumuz Ali Ceylan, Eski Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Milletvekilleri; Cem Şahin ile Ali Keskin Kılıç, merhumun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldılar.

Özdemir Yazıcı’nın cenazesi, Karabük 200 Evler Şirinevler Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Öğlebeli Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet; Çebi ve Yazıcı aileleri ile yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK