HABERLER

14.11.2023

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş Futbol Akademimiz, DOIT Health&Sports ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı

Beşiktaş Futbol Akademimiz, sporcularımızın “Yaralanma Risk” analizleri ve “Performans” testleri için DOIT Health&Sports ile anlaştı.

Anlaşma kapsamında son teknoloji inovatif cihazların kullanıldığı testlere katılan ilk grupla; bilgisayarlı statik basış analizi, bilgisayarlı yürüyüş analizi, tepki ve reaksiyon sürelerinin ölçümü, bilgisayarlı denge testleri ile izokinetik quadriceps-hamstring kuvvet ölçümleri gerçekleştirildi.

Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan yapılan iş birliği anlaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yapılan anlaşmanın önemini vurgulayan Fırat Fidan, “Bu anlaşma sayesinde sporcularımız için bireysel anlamda performans testleri ile ölçümlemeler yapılarak, gerekli egzersiz planları çıkarılacaktır. Sporcularımıza özel uygulanacak terapötik egzersiz programları ile onların bireysel bağımsızlığını elde ederek gündelik yaşam aktivitelerini sorunsuz olarak gerçekleştirebilmeleri adına uygulamalar yapılacaktır” diye konuştu.