HABERLER

Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızla Bir Araya Geldi

Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, 11 Kasım Cumartesi günü Bağcılar Engelli Gençlik SK ile karşılaşacak Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Süleyman Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenman öncesi siyah-beyazlılarımızla bir araya geldi.

Buluşmada; Spor Okulları ve Amatör Şubeler Yöneticimiz Hakan Çelebi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajerimiz Handan Karatekin, Antrenör-Sporcumuz Kaan Dalay ile sporcularımız yer aldı.

Takımımıza başarılar dileyen Seyit Ateş, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İki yılı aşkın süredir sorumluluğunu üstlendiğim, tanımaktan gurur duyduğum Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızla vedalaşıyorum. Sizlerin başarı için çabalarınıza ve hayata tutunmak için gösterdiğiniz azme bire bir şahit oldum. İzlediğim maçlarda gösterdiğiniz çabaları gördüm. Hayatta unutamayacağım günler yaşadım. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Bedensel Engelliler Spor Şubesi'ne vermiş olduğu desteklerinden dolayı Seyit Ateş’e imzalı forma takdim edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.