Cumhuriyetimizin 100. yılında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, annesi Zübeyde Hanım ve kız kardeşi Makbule Hanım'ın oturduğu ev olan Akaretler 76 numarada düzenlenen bir etkinlikte bir araya geldik.
Etkinliğe; Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Genel Sekreter, Sponsorluk ve Pazarlama, İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehtap Ferah, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Beşiktaş JK Müze Danışmanımız Zülal Gök, Spor Okulları ve Amatör Şubeler Yöneticimiz Hakan Çelebi, Dünya şampiyonu milli güreşçimiz Nesrin Baş ile sporcularımız ve taraftarlarımız katıldılar.
Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve beraberindekiler, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım ve kız kardeşi Makbule Hanım'ın oturduğu Akaretler 76 numaralı evi ziyaret ederek çiçek bıraktılar.
Mehtap Ferah ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“120 yıllık tarihimizle Avrupa’nın sayılı kulüplerinden birisi olarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Beşiktaşlılığı bizim için her zaman gurur vesilesi olmuştur. Şu an içinde bulunduğumuz ev en büyük Beşiktaşlı, annesi ve kız kardeşinin birlikte oturduğu o yıllardaki kulüp binamızın bitişiğindeki evdir. Atatürk’ün görevi icabı sık sık İstanbul dışına çıktığı günlerde, annesi ile kız kardeşini siyah- beyazlı sporcu ve idarecilere emanet etmesi bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. En büyük Beşiktaşlı Ulu Önderimiz Atatürk’ün Akaretler 76 numarada tutuşturduğu cumhuriyet ve devrim ateşi dün olduğu gibi bugün de ilelebet devam edecektir. Tüm taraftarlarımızın ve vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı gururla kutluyorum.”
Bununla beraber Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlarken Tüpraş Stadyumu’muza bayraklarımız ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri asıldı.
HABERLER
29.10.2023
GÜNCEL HABERLER
29 Ekim'de Cumhuriyet Ateşinin Yandığı Akaretler'de Buluştuk
Diğer Haberler
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Ardahan’da Ziyaretler 12.09.2026 16.27.00
- Başkanımız Serdal Adalı, Ardahan’ın Beşiktaş Köyüne Dikilen Kartal Heykelinin Açılış Törenine Katıldı 12.09.2026 16.04.00
- Amatör Şubelerimizin Sporcuları, Kupalarıyla Taraftarlarımızı Selamladı 11.09.2026 20.07.00
- Erzurumlu Öğrenciler Tüpraş Stadyumu’nda Misafirimiz Oldu 11.09.2026 19.36.00
- Opel ile İş Birliği Anlaşması İmzalandı 11.09.2026 16.17.00

