HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ekim Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, sayfalarını Kadın Milli Voleybol Takımımızın, 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda kazandığı altın madalya vesilesiyle kendilerini tebrik etmek adına kaleme aldığımız kısa bir yazı ile açıyor. Öte yandan dergimizin kapağında ise Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümü nedeniyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk yer alıyor. Kendisini bir kez daha saygı, sevgi, minnet ve duyduğumuz sonsuz özlem eşliğinde anıyoruz. Ayrıca ilerleyen sayfalarda ise yine Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı nedeniyle Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın dergimiz için kaleme aldığı bir yazıyı siz değerli okuyucularımız ile bir araya getiriyoruz. Öte yandan 120 yıllık tarihiyle ülkemizin en köklü spor kulüplerinden biri olan Beşiktaşımız, stat isim sponsorluğu konusunda ülkemizin en büyük sanayi şirketi Tüpraş ile anlaştığı basın toplantısını ilerleyen sayfalarda tüm detaylarıyla okuyabileceksiniz. Geçen sezonun HDI Sigorta Türkiye Kupası şampiyonu olan Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımız, Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde oynanan THF Süper Kupa finalinde, geçen sezonun lig şampiyonu Beykoz Belediyesi GSK’yi 39-31 yenerek Süper Kupa’nın sahibi oldu. Hentbol takımımızın şampiyonluk serüvenini arkadaşımız Barış Uzel’in kaleminden tüm detaylarıyla birlikte sizlerin beğenisine sunduk. Ardından ise Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımızın Başantrenörü Oliver Roy Camino ile yaptığımız röportaj sizleri bekliyor. İlerleyen sayfalarda ise Beşiktaşımızın savunmacısı Omar Colley ile ekim sayımız için bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz futbol dolu bir sohbetimizi sizlerle bir araya getiriyoruz. Ayrıca Voleybol Özkaynak Düzenimizin antrenörleri Mustafa Alkan ve Onurcan Kafatutar ile dergimizin ekim sayısında gerçekleştirdiğimiz röportajda kız çocukları ve voleybol hakkında birçok önemli noktaya değindik. Öte yandan geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş U16 Takımımızın kaptanı ve şu an Beşiktaş U17 Takımımızda forma giyen Ahmet Sami Bircan ile şampiyonluk serüveninden, hedef ve hayallerine değin birçok konuyu konuştuğumuz bir röportaj dergimizin ekim sayısında sizleri bekliyor.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 963 1903, 0533 072 1903, 0533 133 61 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi ekim sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş ailesine mesajlarını içeren makalesinde, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutladı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz.’ sözünü şiar edinen yüce milletimizin, canla başla çalışması sayesinde Türkiye Cumhuriyeti 100’üncü yılına ulaştı. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarıyla birlikte, bu vatan için kanlarını toprağa döken yüz binlerce vatan evladı şehitlerimiz sayesinde kurulan Cumhuriyetimiz, yetişen yeni nesillerle ilelebet payidar kalacaktır. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı bir kez daha kutlu olsun.”

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun

Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın dergimizin ekim sayısı için kaleme aldığı yazıyı, siz değerli okuyucularımız ile bir araya getirdik.

Hoş geldin TÜPRAŞ!

120 yıllık tarihiyle ülkemizin en köklü spor kulüplerinden biri olan Beşiktaşımız, stat isim sponsorluğu konusunda ülkemizin en büyük sanayi şirketi Tüpraş ile anlaştı. Basın toplantısına dair tüm detayları dergimizin ekim sayısında okuyabileceksiniz.

Beşiktaş kazanacak, Beşiktaşlılar kazanacak!

Token konusunda büyük bir sorumlulukla çalışmalarını sürdüren kulübümüz, lider kripto varlık işlem platformu Paribu ile sözleşme imzaladı.

Süper Beşiktaş!

Geçen sezonun HDI Sigorta Türkiye Kupası şampiyonu olan Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımız, Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde oynanan THF Süper Kupa finalinde, geçen sezonun lig şampiyonu Beykoz Belediyesi GSK’yi 39-31 yenerek Süper Kupa’nın sahibi oldu. Takımımızın şampiyonluk serüvenine dair detaylar dergimizin ekim sayısında.

Beşiktaş’ta ikinci hentbol devrimi başladı!

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımımızın Başantrenörü Oliver Roy Camino ile dergimizin ekim sayısı için gerçekleştirdiğimiz röportajda, kendisinin takımımız ve Türk hentbolu hakkındaki düşüncelerini detaylarıyla birlikte konuştuk.

Hem defansta hem ofansta; Omar Colley!

Beşiktaşımızın savunmacısı Omar Colley ile ekim sayımız için bir araya gelerek futbol dolu bir sohbet gerçekleştirdik. Hem mevkisi olan defansta hem de ofansta yaptıklarıyla adından sık sık söz ettiren Colley, kariyerine ve Beşiktaşımıza dair önemli açıklamalarda bulundu.

Geleceğin sultanları onlara emanet!

Voleybol Özkaynak Düzenimizin antrenörleri Mustafa Alkan ve Onurcan Kafatutar ile dergimizin ekim sayısında gerçekleştirdiğimiz röportajda kız çocukları ve voleybol hakkında birçok önemli noktaya değindik.

VELİAHT!

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş U16 Takımımızın kaptanı ve şu an Beşiktaş U17 Takımımızda forma giyen Ahmet Sami Bircan ile şampiyonluk serüveninden, hedef ve hayallerine değin birçok konuyu konuştuğumuz bir röportaj gerçekleştirdik.

A’dan Z’ye Beşiktaş

“Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergimizin A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde bu sayımızın konuğu taraftarımız Buğra Arslanoğlu oldu. Dergimizin özel içeriği A’dan Z’ye Beşiktaş bölümünde yer almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlarımızın, dergi@bjk.com.tr mail adresine “Beşiktaş ile aranızdaki bağı nasıl anlatırsınız?” sorusuna verdikleri yanıtı göndermeleri yeterli olacaktır. Keyifli okumalar…