HABERLER

20.09.2023

FUTBOL

Futbol A Takımımız Belçika’ya Gitti

Beşiktaşımız, UEFA Konferans Ligi D Grubu ilk maçında, yarın (21 Eylül) TSİ 22.00’de Jan Breydel Stadion’da Club Brugge ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılarımız deplasmandaki Club Brugge maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Belçika’nın Brugge kentine hareket etti.

İkinci Başkanımız Engin Baltacı, Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve IT’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Bayrak, Beşiktaş Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanımız Şahabettin Önkol, Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Fırat Fidan, Adnan Demir, Enis Ulusoy, Kerem Gürel, Ömer Karabacak ve Elçin Kılıç ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürümüz Seçil Aygül, takımımızla birlikte Belçika’ya gittiler.

Futbol A Takımımız, Club Brugge maçı için son çalışmasını bu akşam TSİ 21.00’de maçın oynanacağı statta yapacak. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, antrenman öncesi saat 20.30’da basın toplantısı düzenleyecek.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Club Brugge maçı kadrosuna 24 futbolcumuzu dahil etti:

Mert Günok
Ersin Destanoğlu
Utku Yuvakuran
Onur Bulut
Omar Colley
Ante Rebic
Salih Uçan
Cenk Tosun
Vincent Aboubakar
Milot Rashica
Daniel Amartey
Alex Chamberlain
Rachid Ghezzal
Amir Hadziahmetovic
Necip Uysal
Demir Ege Tıknaz
Bakhtiyor Zaynutdinov
Valentin Rosier
Arthur Masuaku
Eric Bailly
Jackson Muleka
Jean Onana
Gedson Fernandes
Semih Kılıçsoy