HABERLER

03.09.2023

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Derneklerinin Başkanları ve Yöneticileriyle Buluştu

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Futbol A Takımımızın Beşiktaş Stadyumu’nda EMS Yapı Sivasspor ile oynayacağı müsabaka öncesinde bir araya geldiği Beşiktaş derneklerinin başkanları ve yönetim kurulu üyelerine Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Beşiktaş derneklerinin talebi üzerine düzenlenen toplantıda; İkinci Başkanımız Engin Baltacı, Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve IT’de Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç, Kamu Kurumları ile Olan İlişkilerin Yönetilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Celal Aral, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Bayrak, Beşiktaş Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş ile Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol da yer aldılar.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı hakkında dernek başkanları ve yöneticilerini bilgilendirdiği konuşmasında, “Beşiktaşlıyım diyen herkesi üye yaptık. Üyelerimizin Beşiktaş değerlerine sahip çıkıyor olmaları önemli. Biz, kulübe üye olacak insanları bizden mi muhalefetten mi diye ayırmadık” dedi.

İkinci Başkanımız Engin Baltacı, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 7405 sayılı yasaya tüzüğümüzün uyum sağlaması amacıyla bakanlıktan alınan görüş doğrultusunda yapılacaktır. Tüzük tadili amatör şubelerimizin faaliyetlerini sürdürebilmeleri için çok önemli. Ayrıca aidat ödenmemesi nedeniyle üyeliği düşenler için geçici maddeyle af getirilecek.”