HABERLER

30.08.2023

FUTBOL

Amir Hadziahmetovic: ‘Yarın galibiyet için savaşacağız’

Futbolcumuz Amir Hadziahmetovic, UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda Dynamo Kiev ile oynayacağımız rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu:

“Öncelikle hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Yarın eşleşmenin ikinci maçını oynayacağız. İlk maçta güzel bir galibiyet aldık. İlk maçta istediğimiz oyunu pek yansıtamadık ama bu hafta çalışmalarımızda, idmanlarımızda yapamadığımız şeylerin üzerine daha çok yoğunlaştık ve hazırlandık, yarın galibiyet için savaşacağız.

İyi bir takımız orta sahada da birbirimizi tanıyoruz, tanıdıkça daha iyiye gidiyoruz. Maç maç oynadıkça, birlikte oynadıkça, daha da iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Orta saha takımın kalbidir. Ben bu sene iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum.

Konyaspor’da her mevkide oynadım; sol kenarda da oynadım, 6, 8, 10 numara oynadığım da oldu. Ama son iki sezonu 6 numara olarak geçirdim orada. Buraya 6 numara olarak geldim ve bu mevkide oynuyorum.

Bükreş’te öncelikle zemin beklediğimiz gibi değildi. Pas trafiğini istediğimiz gibi yapamadık. Tabii ki bu bir bahane değil, daha iyisini yapmamız gerekiyor. Ama kendi sahamızda daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. İlk 11’deki değişiklik konusuna gelirsek… Beşiktaş’ın her oyuncusu iyidir, değişen kim olursa olsun oynayanlar iyi şekilde oynayacaktır.”