HABERLER

01.07.2023

FUTBOL

Futbol A Takımımızda Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Futbol A Takımımız, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği sezon açılışı öncesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Futbolcularımız, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile teknik ekibimizin bayramını tebrik ettiler.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yeni bir sezona başlayacağız. Öncelikle bayramınızı kutluyorum. Bayramın son günü bizim ilk günümüz. Umarım ilk günden itibaren güzel çalışmalar olur. Camianın beklediği bir şampiyonluk var. Geçen sene üçüncü olduk. Çok maç kazandık ama üçüncü olduk. İkiye de çıkamadık. İkinci de olsaydık bizim için cazip değildi.

Hedef şampiyonluk. Onun için geçen sene bıraktığımız yerde değil onun üstünde olmak zorundayız. Geçen sene yaptıklarımız bir sonuçtu. Yeni dönemde yeni şeyler yapıp, kendi üzerimize de bir şeyler katıp daha iyi olmak istiyoruz. Yeni katılan oyuncuların da eldeki oyuncuları geçmesi gerekiyor. Alacağımız oyuncular olabilir, giden oyuncular olabilir, bunlar hep işin doğasında var. Bütün oyuncu arkadaşlara söylüyorum. Burada çalışırken ciddi bir şekilde çalışıp kalanların takıma katkı yapmasını istiyoruz. Gidecek olanların da gittikleri yerde daha iyi olmasını isterim.

Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlüğüne getirilen Burak Yılmaz, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, “Benim için yeni bir dönem. Yaklaşık iki ay önce sizin tarafınızdaydım, şimdi bu tarafa geçtim. Başkanımıza, yönetim kurulumuza, hocama ve camiamıza teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sizlerin yardımlarını bekliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.