HABERLER

03.05.2023

GÜNCEL HABERLER

Aşkın Saati 19.03 Filminin Galası Vodafone Park’ta Yapıldı

Yönetmenliğini Hasan Gümet’in üstlendiği, senaryosunu Özgür Özgülgün’ün kaleme aldığı; Berat Efe Parlar, Feride Hilal Akın, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Özgür Özgülgün, Sadi Celil Cengiz, Pascal Nouma, Bahtiyar Engin ve Hayko Cepkin’in rol aldıkları Aşkın Saati 19.03 filminin galası Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Başkanımızın eşi Berna Çebi’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen galaya; İkinci Başkanımız Engin Baltacı, Asbaşkanlarımız Emre Kocadağ ile Serhan Çetinsaya, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Bayrak, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan ile filmin oyuncuları ve davetliler katıldılar.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, 5 Mayıs Cuma günü vizyona girecek olan Aşkın Saati 19.03 filmini izledikten sonra bir araya geldiği filmin oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.