HABERLER

28.04.2023

GÜNCEL HABERLER

Deprem Bölgesindeki Çocuklarımız İçin Tüm Türkiye’ye Yayılacak “Bu Kitap Sana Arkadaşım” Kampanyasını Hayata Geçiriyoruz

120 yıllık tarihimize ve Avrupa’nın en köklü kulüplerinden birisi olma vasfımıza yakışır bir şekilde, deprem bölgesi yardımlarımıza özel projelerimizle devam ediyoruz.

Tüm dünyanın dikkatini yaşadığımız deprem felaketine çeken “Bu Oyuncak Sana Arkadaşım” projemizden sonra, deprem bölgelerindeki çocuklarımızın kitap ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla, Bırakmam Seni Türkiyem organizasyonu kapsamında tüm Türkiye’ye yayılacak “Bu Kitap Sana Arkadaşım” isimli çocuk kitabı kampanyamızı başlatıyoruz.

Galatasaray derbisinde start…

“Bu Kitap Sana Arkadaşım” projemiz, 30 Nisan 2023 Pazar günü ezeli rakibimiz Galatasaray ile Vodafone Park’ta yapacağımız derbi ile start alacak.

Sevgili Taraftarımız, Beşiktaşlı çocuklarımız,

Bu anlamlı projeye destek olmak için, kütüphanenizde bulunan çocuk kitaplarını yanınızda getirerek, gişelere kurulacak olan kumbaralara bırakabilirsiniz. Getirdiğiniz kitaplara, deprem bölgesindeki arkadaşlarınıza birer mesaj yazarak ayrıca destek olabilirsiniz. Yanlarında kitap getiremeyen taraftarlarımız, Doğan Çocuk’un kuracağı stantlardan, uygun ve sabit fiyatlı çocuk kitaplarını ve dergilerini satın alıp bağış yapabilecekler.

Tüm taraftarlarımızı derbi maçına, kitaplarıyla bekliyoruz!