HABERLER

23.04.2023

GÜNCEL HABERLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Vodafone Park’ta Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; İkinci Başkanımız Engin Baltacı, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Elçin Kılıç, BJK-KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu ile BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nın idari ve öğretmen kadrosu ile öğrenci ve velilerinin katılımlarıyla Vodafone Park’ta kutlandı.

Kutlamaların öncesinde İkinci Başkanımız Engin Baltacı, makamını ülkemizi yasa boğan deprem felaketinden etkilenen ve eğitim hayatını BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda sürdüren 6. sınıf öğrencisi Zeynep İmge Okuyan’a devretti.

Zeynep İmge Okuyan, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ulu Önder ve Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı ve özel günde, bu koltuğu Atatürk’ün bize bırakmış olduğu değerlerin sonsuza kadar yaşatılması adına bana layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim.

Beşiktaş sıradan bir spor kulübü değildir. Beşiktaş bu ülkenin kurulmasında yer alan, Atatürk’ün izinden ayrılmayan, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan, her zaman hakkıyla oynayıp şerefiyle kazanan kadim bir kulüptür.

Ülkemizi derinden etkilemiş olan deprem felaketini yaşadıktan sonra Hatay’dan İstanbul’a gelip eğitimime BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda devam etmekten gurur ve mutluluk duyuyorum.

Ulu Önderimizin manevi huzurunda bize emanet edilen paha biçilmez mirasa, Türkiye Cumhuriyeti ve değerlerine hep birlikte sahip çıkacağımıza bir kez daha ant içiyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

İkinci Başkanımız Engin Baltacı, konuşmasının ardından ismi yazılı olan Beşiktaş forması hediye ettiği Okuyan’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Makam teslim töreninin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan 23 Nisan kutlamaları, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları öğrencilerinin gerçekleştirdiği; dans, bale, halk oyunları, drama, jimnastik gösterileri ve şiir dinletileriyle devam etti.

İkinci Başkanımız Engin Baltacı, etkinliklerin ardından yaptığı konuşmada, kutlamaların gerçekleşmesinde emeği bulunan; öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür ederek başta ülkemizdeki çocuklar olmak üzere dünyadaki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.