HABERLER

19.04.2023

VOLEYBOL

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Şampiyon Beşiktaş Ceylan Kadın Voleybol Takımımızla İftar Yemeğinde Buluştu

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’ta bulunan White Pepper Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde şampiyon olarak misli.com Sultanlar Ligi’ne yükselen Beşiktaş Ceylan Kadın Voleybol Takımımızın teknik ve idari ekibi ile sporcularıyla bir araya geldi.

İftar yemeğinde; Başkanımızın eşi Berna Çebi, Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve IT’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Voleybol Şube, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Arslan ile sponsorumuz Ceysu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ceylan da yer aldılar.

Çebi, iftar yemeğinde takımımıza hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sizleri tebrik ediyorum. Bu kupa, benim için çok değerli. Beşiktaş forması, kızlarımızın üzerinde çok güzel duruyor. En değerli şey, formamızdaki armamız. Beşiktaş’a şampiyonluk çok yakışıyor.

Görevini başarılı bir şekilde icra eden voleybol şubemizden sorumlu yöneticimiz Melih Arslan’a teşekkür ediyorum. Melih Arslan’ın eşine ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerin başarısı için arka planda çalışan insanların ailelerinden uzak kaldıklarını bilmenizi istiyorum.

Takımımıza maddi destek sağlayan Ceylan markasına ve Ali Ceylan’a özel olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Ablası, Ali Ceylan’a hep destek oldu.

İşin ekonomisini yönetmek kolay değil. Pandemi döneminde ne yazık ki ligde tutunamadık. Şartlar böyle gelişti. Çok şükür, sizlerin sayesinde şimdi olmamız gereken yerdeyiz.

Başantrenörümüz Emre Nur’a ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Gemi sadece kaptanla yürümez, mürettebat da önemlidir.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, konuşmasının ardından takımımızla beraber şampiyonluk pastasını kesti. Şampiyon Beşiktaş Ceylan Takımımız için düzenlenen iftar yemeği, şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.