HABERLER

14.04.2023

VOLEYBOL

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Ceylan Takımımızın Maçını İzledi

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sayman, Voleybol Şube, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Arslan, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Yardımcısı Ahmet Göksu, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler ve Boluspor Eski Başkanı Necip Çarıkçı, Beşiktaş Ceylan Takımımızın Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda Edremit Bld. Altınoluk ile oynadığı Kadınlar Voleybol 1. Ligi final etabı ilk maçını izledi.

Ahmet Nur Çebi, takımımızın 3-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Başantrenörümüz Emre Nur ile teknik ekibimizi ve sporcularımızı kutladı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, TRT Spor Yıldız’a şu açıklamalarda bulundu:

“Yarın önemli bir karşılaşmamız var. Çok zevkli bir mücadeleydi, Edremit Bld. Altınoluk takımını tebrik ediyorum. Onlar da hırslı ve istekliydiler. Voleybol bayanlara hakikaten çok yakışıyor. Federasyonun başarılarına ne kadar çok teşekkür etsek azdır. Avrupa’da finale çıkan iki takımımız var. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanına, Asbaşkanına canı gönülden teşekkür ediyorum. Hedefimiz bu sene artık yukarılarda oynamak. Bir hata oldu, pandemi döneminde istediğimiz gibi olmadı, düşmüştük. Beşiktaş hak ettiği yere gelmek zorunda. Türk voleybolunu hak ettiği yere getiren bu federasyona burada huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Finansmanımızı yapan Ali Ceylan beye bizim teşekkür borcumuz var. Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Arslan beye teşekkür ediyorum. Beşiktaş camiası inşallah yarından sonra bir üst ligde mücadele etmeye devam edecek.”