Beşiktaş JK olarak; Dünya çapında asrın felaketi olarak kabul edilen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından vatandaşlarımızın yaralarını sarmak amacıyla başlattığımız çalışmalar devam etmektedir.
Depremin gerçekleştiği andan bu yana, deprem bölgeleri ve depremzedelere yönelik gerçekleştirdiğimiz birçok yardım faaliyetinin yanı sıra; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, sporcularımız, taraftar gruplarımız, derneklerimiz, vatandaşlarımız ve gönüllülerimizin katılımlarıyla deprem bölgelerine 225 tırdan oluşan bir yardım yolladık, 2 çadır kent kurduk ve üçüncü çadır kenti de tamamlamak üzereyiz.
Ahmet Nur Çebi Başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz, önümüzdeki dönem için deprem bölgelerine ve depremzedelere yönelik camiamızın yardımlarını, “Bırakmam Seni Türkiyem” kampanyasıyla tek bir çatı altında toplamaya karar verdi. Geniş kapsamlı ve sürdürülebilirlik konusunda çok hassas davranacağımız bu kampanyanın ilk adımlarını atmaya başladık.
Beşiktaş JK olarak gerçekleştirdiğimiz yardımlar ve Bırakmam Seni Türkiyem kampanyasının kısa, orta ve uzun vadeli hedefleri, yarın (10 Mart) saat 11.30’da Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin katılımıyla Vodafone Park’ta gerçekleştirilecek basın toplantısında kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Saygılarımızla…
Beşiktaş JK
Program
Tarih: 10 Mart 2023 Cuma
Saat: 11.30
Yer: Vodafone Park
HABERLER
09.03.2023
GÜNCEL HABERLER
Bırakmam Seni Türkiyem Basın Toplantısı Daveti
Diğer Haberler
- Ahmet Şerafettin Bey'i (Şeref Bey) Kabri Başında Andık 13.06.2026 12.28.00
- Ahmet Şerafettin Bey'i (Şeref Bey) Kabri Başında Anacağız 10.06.2026 14.23.00
- Melahat Arseven Son Yolculuğuna Uğurlandı 07.06.2026 14.47.00
- Başkanımız Serdal Adalı, Futbolcumuz Rıdvan Yılmaz’ın Nişan Törenine Katıldı 06.06.2026 19.16.00
- Tolunay Özdurmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 05.06.2026 14.59.00

