HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Spor Okulları ve Amatör Şubeler Yöneticimiz Hakan Çelebi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajeri Handan Karatekin, Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay ve sporcularımız, Özel Seyit Ateş Spor Lisesi öğrencileriyle düzenlenen söyleşi ve gösteri maçında bir araya geldiler.

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Genel Koordinatörü Burak Tahir Ateş etkinlikte yaptığı konuşmada, “Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını okulumuzda ağırlamaktan şeref ve gurur duyduk. Bizler Özel Seyit Ateş Spor Lisesi olarak Türkiye’nin ilk spor lisesiyiz. İlklerin takımı Beşiktaş ile böyle bir projede bir araya gelmek bizleri gururlandırdı. Bu sporun zorluğunu, kolaylığını ve güzelliğini bir kez daha görmüş olduk. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına teşekkür eder Süper Lig’de başarılar dileriz” dedi.

Ardından söz alan Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Okul Müdürü Turgay Ceylan ise şunları söyledi: “Her bir bireyin engelli adayı olduğunu bilerek ve lisemizde okuyan öğrencilerin birer antrenör ve beden eğitimi öğretmeni adayı olduğunu da düşünerek bu yaptığımız etkinlik öğrencilerimiz için ayrı bir önem taşıyor. Öğrencilerimizin ilgisi ve sporcularımızın destekleri doğrultusunda güzel bir etkinlik geçirdik. Çok teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, Okul Koordinatörü Burak Tahir Ateş ile Okul Müdürü Turgay Ceylan’a adlarının yazılı olduğu forma ile takımımızın imzalı formasını hediye etti.

Öte yandan Okul Koordinatörü Burak Tahir Ateş, Okul Müdürü Turgay Ceylan ve Okul Müdür Yardımcısı Yasemin Koç günün anısına; Hakan Çelebi, Erdem Göksel, Handan Karatekin ile Kaan Dalay’a plaket takdim ettiler.

Siyah-beyazlılarımız, gerçekleştirilen söyleşinin ardından öğrencilerle gösteri maçı yaptılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.