HABERLER

26.02.2023

GÜNCEL HABERLER

TFF ile Süper Lig Kulüp Başkanları Omuz Omuza Kampanyası Kapsamında Vodafone Park’ta Ağırlandılar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kasımpaşa Spor Kulübü Başkanı Mehmet Fatih Saraç ile VavaCars Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu tarafından başlatılan Omuz Omuza kampanyasında Kulübümüzün davetlisi olarak Başkanımız Ahmet Nur Çebi tarafından Vodafone Park’ta ağırlandılar.

Maç öncesinde, Vodafone Park’ta bulunan White Pepper Restoran’da düzenlenen yemekte bir araya gelen Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile TFF ve Süper Lig kulüp başkanları, yemeğin ardından Futbol A Takımımızın Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı müsabakayı izlediler.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, maçtan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları şöyle:

“Milletimizin başı sağ olsun Depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Bugün birlik ve beraberlik sergiledik. Yardım kampanyalarının hepsi çok önemli ve kıymetli. Herkesi depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyalarına destek olmaya davet ediyorum.”

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“1 Mart’ta depremzede vatandaşlarımıza destek olmak için Omuz Omuza ismini verdiğimiz kampanyayı başlatıyoruz. Futbolun tüm paydaşları olarak depremzedelere yardımcı olmak için bir araya geleceğiz. Dünyaya örnek olacak bir kampanya gerçekleştirmek amacındayız. Kampanyamız 1 Mart’ta başlayacak, 15 Haziran’da sona erecek. Kampanyadan elde edilecek gelir, depremzede vatandaşlarımızın barınma ve kalıcı konut ihtiyaçları için kullanılacak. Bugün bize ev sahipliği yapan Ahmet Nur Çebi Başkanımıza teşekkür ederim.”