HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, İde Okulları Öğrencileriyle Buluştu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajeri Handan Karatekin, Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay ve sporcularımız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, Süleyman Seba Spor Salonu’nda İde Okulları öğrencileriyle düzenlenen söyleşi ve karma gösteri maçında bir araya geldi.

İde Okulları Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Hatice Koşucuoğlu yaptığı konuşmada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bir farkındalık oluşturması için bu etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz için çok kıymetli bir deneyim oldu. Öncelikle bize bu imkânı tanıdıkları için Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra İde Okulları öğrencileri resim öğretmenleriyle birlikte çizdikleri Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın oyuncularının portrelerini takımımıza hediye ettiler.

Siyah-beyazlılarımız, sıcak bir ortamda gerçekleştirilen söyleşinin ardından öğrencilerle gösteri maçı yaptı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.