HABERLER

26.08.2022

FUTBOL

Kulübümüzün Dele Alli Transferi, Dünya Medyası ve Sosyal Medyada Geniş Yankı Buldu

Kulübümüzün Dele Alli transferi, Türkiye ve dünya basınında geniş yankı buldu. Dele Alli için sosyal medya hesaplarımızdan paylaştığımız transfer tanıtım videosu ise kısa sürede büyük beğeni topladı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından milyonlarca kez görüntülendi.

Dünyaca ünlü medya kuruluşları, Dele Alli transferimizi yayınlarında ve sosyal medya hesaplarında flaş haber olarak takipçileriyle paylaşırlarken, FIFA da bu sezon transfer duyuru videolarımızın sonunda yer alan sosyal sorumluluk projesi kapsamında SMA hastalığına dikkat çektiğimiz bilgilendirme notunu ön plana çıkartarak, “Kulübün platformlarını olumlu bir sosyal amacı desteklemek için kullandığını görmek harika” mesajıyla takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medya hesaplarımızdan paylaştığımız Dele Alli transfer tanıtım videosu, kısa sürede milyonlarca kez görüntülendi ve beğeni topladı. Alli’nin transfer videosu başta Twitter ve Instagram hesaplarımız olmak üzere tüm dijital mecralarımızda yüz binlerce beğeni toplarken, 25 milyondan da fazla görüntülendi.