HABERLER

04.07.2022

FUTBOL

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Spor Toto Süper Lig Fikstür Değerlendirmesi

Genel Sekreterimiz Mehtap Mutluşan Ferah ile Asbaşkanımız Emre Kocadağ, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen Spor Toto Süper Lig 2022-23 sezonu fikstür çekiminin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Mehtap Mutluşan Ferah’ın açıklamaları şöyle:

“Bu sene Beşiktaşımızın 120. yılı. Ayrıca cumhuriyetimizin 100. yılı. İnşallah güzel bir sezon geçirip taraftarımıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Geçen sene kötü bir kura çekmiştik bu sene güzel bir kura olduğunu düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun.”

Emre Kocadağ, Spor Toto Süper Lig 2022-23 sezonu fikstürünün hayırlı olmasını temenni ederek şunları söyledi:

“İnşallah Fair Play’ın hakim olduğu, saha içinin konuşulduğu ve saha dışının çok fazla etki etmediği; rekabetin, iyiliğin, güzelliğin hakim olduğu bir sezon olur. Tabii 19 takım mücadele edecek. Bu sezon her takımın kendine göre bir hazırlığı, kendi bütçesine göre bir yapılanması var. Bu 19 takım içinden bir tane şampiyon çıkacak. Biz de şampiyonluk için elimizden gelen en iyi takımı kurmaya çalışıyoruz. İnşallah hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Bu sezon şampiyon olmak için şampiyon bir kadroyla yola çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Tekrardan inşallah güzelliklerin konuşulduğu bir lig olsun. Geçen sene hakem hatalarından çok canımız yandı. Yeni bir federasyon var. Burada iyi bir enerji var, yenilikler var. İnşallah bu yenilikler geçen sene yapılan hataların önüne geçmesine vesile olur. Hakem hatalarından çok saha içi rekabetin ön plana çıktığı bir sezon olur. Temennimiz bu Beşiktaş olarak.

Tabii biz Beşiktaş olarak tevazuyu hiç elden bırakmıyoruz ama iddialı da olmalıyız. İddiamızı elden bırakmıyoruz, şampiyonluğu hedefleyen bir takım ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Başkanımızla, yönetimimizle, hocamızla ve teknik ekibimizle buna inanmış vaziyetteyiz. Taraftarımız da bize güveniyor.

Biz başından beri geçmiş dönemlerde de zaten transfer süreçlerinde başarılı işler yaptığımızı düşünüyorum. Geçen sene ne kadar sonuç olarak başarılı olamasak da transfer süreçlerinde başarılı işler yaptık. Taraftarımız hiç merak etmesin en iyi isimleri teknik ekibimizin isteği doğrultusunda getireceğiz. Tabii uzun sürüyor pazarlıklar. Konuştuğumuz oyuncular kolay oyuncular değil. Avrupa’da birçok isteği olan transferi zor oyuncular. Ama inşallah üstesinden geleceğiz. Bunda da taraftarımız bize güvensin.”