HABERLER

27.06.2022

FUTBOL

Futbol A Takımımız, 2022-23 Sezonu Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaşımız, 2022-23 sezonu hazırlıklarına bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, İkinci Başkanımız Engin Baltacı, Asbaşkanımız Emre Kocadağ, TFF ve UEFA ile İlişkilerden Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, Futbol Altyapı ve Kadın Futboldan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı’nın da izlediği basına açık idman, 1.5 saat sürdü.

Futbol Akademimizden yetişen genç futbolcularımız; Göktuğ Baytekin, Badra Cisse, Aytuğ Batur Kömeç, Emrecan Terzi, Berkay Vardar, Emirhan Delibaş, Necati Bilgiç, Oğuzhan Akgün, Semih Kılıçsoy ve Azad Demir çalışmada yer aldılar.

Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël’in yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmalarıyla başladı. Dayanıklılık testiyle devam eden idman, 5’e 2 top kapma çalışmasıyla sona erdi.

Futbol A Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına, yarın (28 Haziran) saat 18.00’de basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek.