HABERLER

22.06.2022

GÜNCEL HABERLER

Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen’den Açıklamalar

Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Vodafone Park çim yenileme çalışmaları ve kombine kart satışları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Vodafone Park saha zemininin Futbol A Takımımızın 30 Temmuz Cumartesi günü Sampdoria ile oynayacağı hazırlık maçına kadar hazır hale geleceğini ifade eden Sürmen, çim yenileme çalışmaları ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımımızın 30 Mayıs’ta oynadığı maçın ardından Vodafone Park’ı profesyonellere teslim ettik. Sezon bitmeden aylar önce profesyonellerimizle birlikte hazırlıklarımızı başlamıştık. Yenileme çalışmaları doğrultusunda eski çim kaldırıldı ve zemin 20 cm kazındı. Önümüzdeki dönemde önce toprak ardından rulo çim serilecek, üstüne de hibrit çakılacak. Bu işlemleri 20 Temmuz’a kadar tamamlayacağız. Sonraki bir hafta ise bakım çalışmalarıyla geçecek. Vodafone Park, 30 Temmuz’da Sampdoria ile oynayacağımız maça hazır hale gelecek.”

2022-23 sezonu Vodafone Park kombine kart satış planlamasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Sürmen, “Kombine kartlarla ilgili olarak önümüzdeki cuma günü resmi internet sitemiz aracılığıyla taraftarlarımıza bilgilendirmede bulunacağız. 2019-20 sezonunda yirmi bin taraftarımız kombine kart almıştı. O taraftarlarımız için on günlük süre tanıyacağız ardından kombineleri genel satışa sunacağız. Taraftarlarımızdan kombine kartlara ilgi göstermelerini ve Vodafone Park’taki yerlerini almalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Vodafone Park Hibrit Çim Saha Kapsamlı Renovasyon İşleri İş Programı