HABERLER

21.06.2022

FUTBOL AKADEMİ

U-15 Akademi Takımımız Elit U-15 Gelişim Ligi’nde Üçüncü Oldu

U-15 Akademi Takımımız, Elit U-15 Gelişim Ligi üçüncülük maçında Altay’ı penaltı atışları sonucunda 6-3 mağlup ederek sezonu üçüncü tamamladı.

Antalya Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynanan maçı; Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlu Yardımcılarımız Halim Okta ve Yasin Sülün ile Futbol Akademimizin Antrenörlerinden Hikmet Çapanoğlu ile Faruk Hakan Şahin de takip ettiler.

Müsabakaya; Mehmet Tuğra Yeşilyurt, Kartal Kaan Yiğit, Aziz Mert Aydınoğlu, Yasin Albayrak, Arda Emir Arar, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Enes Cinemre, Çınar Fırat, Kerem Katranlı, Furkan Çiftçi ve Yiğit Yasin Yüksel ilk on biriyle başlayan ekibimiz, ilk yarısını 2-1 geride geçtiği maçın normal süresini 3-3 eşitlikle tamamladı. Penaltı atışlarında rakibine 3-0 üstünlük kuran siyah-beyazlılarımız, toplamda 6-3’lük skorla Elit U-15 Gelişim Ligi’nde üçüncü oldu.

Müsabakanın normal süresindeki gollerimiz, Mustafa Erhan Hekimoğlu (2) ile Kartal Kaan Yiğit’ten gelirken, kalecimiz Mehmet Tuğra Yeşilyurt’un üç kurtarışa imza attığı penaltı atışlarındaki gollerimizi ise Ahmet Sami Bircan, Kartal Kaan Yiğit ile Batuhan Güner kaydettiler.