HABERLER

Gaziantep Basketbol:74 Beşiktaş:72 (Basketbol Gençler Ligi Final)

Basketbol Gençler Ligi Takımımız, Basketbol Gençler Ligi final müsabakasında Gaziantep Basketbol’a 74-72 mağlup oldu.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasını; İkinci Başkanımız Engin Baltacı, Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Tahir Güneş, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, eski yönetim kurulu üyemiz Berkan Gocay ile Başantrenörümüz Ahmet Kandemir tribünden takip ettiler.

Müsabakanın ilk çeyreğini 21-17 geride geçen ekibimiz, ilk yarıyı 38-39 önde tamamladı. Son çeyreğe 61-63 önde giden Basketbol Gençler Ligi Takımımız, müsabakadan 74-72 mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlılarımız bu sonuçla sezonu ikinci sırada tamamladı.

Maçtaki en skorer oyuncumuz 28 sayı kaydeden Emir Adıgüzel olurken, onu 14 sayıyla Tolga Deliktaş ve 11 sayıyla Uğur Efe Sezer takip ettiler.