HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin Öğrencileriyle Buluştu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajeri Handan Karatekin, Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay ve sporcuları, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin öğrencileriyle düzenlenen gösteri maçında bir araya geldi.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Ergoterapi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ümit Uğurlu, etkinliğin sonunda Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar ile Amatör Şubeler Direktörümüz Atakan Zengin adına ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Ergoterapi Bölümü Öğretim Üyesi Sultan Akel, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Gösteri maçına gelen Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza, Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye, Asbaşkan Fatih Hakan Avşar’a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Erdem Göksel’e teşekkür ederiz. Etkinlik boyunca öğrencilerimiz güzel bir etkileşim ve empati kurdular. Sporcularla yaptığımız röportajlarda ise öğrencilerimiz için ayrı bir deneyimi ve bakış açısı kazandırdıklarını düşünüyorum” dedi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız oyuncuları günün anısına Bezmialem Vakıf Üniversitesi Ergoterapi Bölümü Öğretim Üyesi Sultan Akel’e imzalı forma takdim etti.

Siyah-beyazlılarımız, sıcak bir ortamda gerçekleştirilen gösteri maçı ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.