HABERLER

22.05.2022

HENTBOL

Namağlup Şampiyon Hentbol Takımımız Kupasına Kavuştu

Hentbol Süper Lig 2021-22 sezonunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Hentbol Takımımız, Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynadığı Nilüfer Belediyespor maçının ardından düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Kupa töreni, şampiyon hentbolcularımızın seçtikleri şarkılarla podyuma çıkmalarıyla başladı. Ardından; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi ile Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç; Başantrenörümüz Mehmet Korer Koral’a, teknik ekibimize ve sporcularımıza madalyalarını takdim ettiler.

Namağlup şampiyon Hentbol Takımımıza şampiyonluk kupasını Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç takdim etti. Kaptanımız Ozan Arifoğlu’nun şampiyonluk kupasını havaya kaldırmasıyla Süleyman Seba Spor Salonu’nda coşku doruğa ulaştı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, Sayman, Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen ile Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, namağlup şampiyon Hentbol Takımımızı tebrik etti.

Taraftarlarımız, şampiyonluk kupasıyla salonda turlayan hentbolcularımızı sevgi tezahüratları ve alkışlarla kutladı.

Kupa töreninde duygularını paylaşan Başantrenörümüz Mehmet Korer Koral ile hentbolcularımız şunları söyledi:

Mehmet Korer Koral: “Çok gururluyum. Namağlup şampiyonluk Camiamıza hayırlı olsun. Her zaman yanımızda olan Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi’ye ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sezon boyunca büyük bir özveriyle çalışan teknik ekibimize ve oyuncularımıza şükranlarımı sunuyorum. Hep beraber mücadele ettik. Sezon boyunca bizi destekleyen taraftarlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Çok gururlu ve mutluyuz.”

Ozan Arifoğlu: “Çok kıymetli bir başarı elde ettik. Genç ve altyapıdan çıkan oyuncuların oluşturduğu bir takım olarak namağlup şampiyon olduk. Çok çalıştık ve bu başarıyı hak ettik. Bu başarıyı önümüzdeki yıllarda da göstermek istiyoruz.”

Baran Nalbantoğlu: Çok sevinçliyiz. Henüz sezon bitmedi. Önümüzde bir Türkiye Kupası var. O kupayı da kazanmak istiyoruz.”

Doğukan Keser: “Namağlup şampiyon olmayı başardık. Çok mutluyuz. Türkiye Kupası’nı da kazanmak istiyoruz.”

Şevket Yağmuroğlu: “Çok mutluyuz. İnşallah nice şampiyonluklar yaşarız.”

Emre Keskin: Sezon boyunca disiplinli bir şekilde çalıştık ve sonunda karşılığını aldık. Hakkımızla namağlup şampiyon olduk, çok mutluyuz.”

Kupa töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.