HABERLER

19.05.2022

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi Adanalı Beşiktaşlılarla Buluştu

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği organizasyonda Adanalı Kongre Üyelerimiz ve Beşiktaşlılarla bir araya geldi.

Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte; Asbaşkanlarımız Emre Kocadağ ile Fatih Hakan Avşar, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban ile Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan da yer aldılar.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Adanalı Beşiktaşlılara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Anadolu’da en çok sevilen kulüp Beşiktaşımızdır. Beşiktaş derneklerinden beklentimiz genel kurul toplantılarımıza eksiksiz şekilde katılmalarıdır. Kongre üye sayımızı artırmak çok önemlidir. Biz bugün var yarın yokuz. Beşiktaş’ı idare edecekleri ve alınanacak kararları belirleyen Beşiktaş Kongre Üyeleridir. Beşiktaş Kongre Üyesi olmak çok kıymetlidir. Beşiktaşlıları Kongre Üyesi olmaya ve üye olanları da genel kurullarda hizmet etmeye davet ediyorum. Ne kadar çok sağlıklı eleştiri olursa yetki verilenler o kadar sağlıklı çalışırlar. Böylece sosyal medyadaki troller de susturulmuş olur. Kongre Üyeleri sustukça onlar ses çıkarmaya devam edeceklerdir. Üyelik giriş ücreti beş bin lira olduktan sonra bizden önceki dönemde sekiz yüz otuz bir kişi üye yapılmış. Göreve geldiğimizden bu yana üç bin üç yüz otuz bir kişi üye yapılmıştır. “Ben Beşiktaşlıyım” diyen birisi üye olmak istiyorsa üyelik giriş ücretini ödemeye hazırsa biz ilk etapta o kişinin iyi niyetli olduğu ve Beşiktaş’a hizmet etmek istediği varsayımıyla hareket ediyoruz. Beşiktaş’a üye olmak isteyen herkese kapıyı açtık. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma bana verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum. 28-29 Mayıs tarihlerinde mali ve idari genel kurulumuzla olağan seçimli genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. İnsanlarda “Nasıl olsa Ahmet Bey kazanır, niye genel kurula gidelim” havası var. Benim kazanacağımın garantisi yok. Beşiktaş genel kurulu kimi istiyorsa o başkan olacaktır. Biz de çıkacak sonuca saygı duyacağız ve Kulübümüze hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkanlığa aday olan arkadaşıma teşekkür ediyorum. Birçok aday olmasını arzu etmeme rağmen maalesef seçime iki adayla giriyoruz. Bu durumu Beşiktaş adına sağlıklı ve yeterli görmüyorum.”