HABERLER

19.05.2022

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş Futbol Akademi Avrupa’da Yapılanma Çalışmalarını Sürdürüyor

Yurt içindeki spor okullarında mevcut sporcu havuzunu gün geçtikçe artıran Beşiktaş Futbol Akademi, yurt dışı yapılanmasında da hız kesmiyor.

Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan’ın öncülüğünde Avrupa’daki genç yetenekleri keşfetmek ve bünyesine katmak amacıyla çalışmalarına devam eden Beşiktaş Futbol Akademi, Belçika’da yeni futbol okulları açılması ve akademi antrenörlerimizin Belçika’da yer alan sporcu havuzuna erişimini sağlamak amacıyla Beşiktaş Academy Belgium firmasının kurulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Fırat Fidan’ın Belçika’daki tesislere yapmış olduğu ziyaret sırasında yaptığı görüşmeler çerçevesinde Gent merkezli faaliyet gösterecek olan Beşiktaş Academy Belgium bünyesinde açılacak futbol okullarında verilecek futbol eğitimi ile akademimize gelir sağlanmasının yanında, genç yeteneklerin akademi antrenörlerimiz tarafından yerinde gözlemlenerek altyapımıza kazandırılması hedefleniyor. Beşiktaş Futbol Akademi önümüzdeki dönemde diğer Avrupa ükelerinde de benzer yapılanmalara imza atmayı planlıyor.