HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Üsküdar Amerikan Lisesi’nin Öğrencileriyle Buluştu

Amatör Şubeler Direktörümüz Atakan Zengin, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajeri Handan Karatekin ile Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay ve sporcuları, Üsküdar Amerikan Lisesi’nin öğrencileriyle Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında “Engelleri Aşalım Potada Buluşalım” adıyla düzenlenen söyleşide bir araya geldi.

Üsküdar Amerikan Lisesi Beden Eğitimi Bölümü Başkanı İsmail Usun, etkinliğin sonunda Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar adına, Amatör Şubeler Direktörümüz Atakan Zengin’e ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel ile oyuncularımıza etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız oyuncuları günün anısına Üsküdar Amerikan lisesi Beden Eğitimi Bölümü Başkanı İsmail Usun’a imzalı forma takdim etti.

Öte yandan Üsküdar Amerikan Lisesi’nin öğrencileri Yasemin Güler’in doğum gününü kutlayarak pasta kestiler.

Siyah-beyazlılarımız, sıcak bir ortamda gerçekleştirilen söyleşinin ardından öğrencilerle gösteri maçı yaptı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.