HABERLER

20.04.2022

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Ankaralı Kongre Üyelerimizle İftarda Buluştu

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Ankara’da düzenlediği; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, milletvekilleri, bürokratlar, iş insanları, şehit aileleri ve medya yöneticileri ile birlikte bin beş yüze yakın misafirin yer aldığı iftarda Ankaralı Kongre Üyelerimizle bir araya geldi.

İftarda; Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mesut Urgancılar, Asbaşkanlarımız Emre Kocadağ ile Fatih Hakan Avşar, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban ile Fulya Kompleksi ve Fulya AVM’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Efe Bezci de yer aldılar.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Ankaralı Beşiktaşlılara hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bu göreve layık olmaya çalıştık. Sevdiğimiz camiamızın güçlü olması için gayret ettik. Elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yaptığımızı düşünüyoruz. Beşiktaş’ın içinde olduğu durumu camiamıza anlatabilmemiz gerekiyordu. O günden bugüne çalışanına, sporcusuna borçlarını ödeyebilen bir kulübümüz var. Bugüne gelene kadar birçok sıkıntılı sözleşmeyi eledik. Beşiktaş’a zarar verenlerden kurtulmaya çalıştık. Mümkün olursa önümüzdeki dönemde altyapımızdan kaynak sağlayıp, uygun maliyetli yabancı futbolcuları parlatarak ekonomimize katkı sağlama planımız var. Farkı 2-3 yıl içinde göreceğiz. Camiamızı sportif ve ekonomik anlamda uçurmayı hedefliyoruz.

Sportif olarak amatörlerle iligli başarılı süreç geçirdiğimiz söylemek istiyorum.Hentbolda, basketbolda başarılı süreçler geçirdik. Futbol takımı geçen sene şampiyon oldu. Herkesin küme düşer dediği takım 3 kupa aldı. Önder Karaveli hocamızın çok başarılı olduğunu düşünüyorum, büyük katkı verdi. Yeni hocamız Valérien Ismaël ile başarılara koşacağımızdan şüphem yok. Umuyorum ki önümüzdeki maçları kazanır ve Avrupa’daki yerimizi alabiliriz.

Ben Beşiktaşlıların bir tavrı, bir tutumu bir Beşiktaşlılık duruşu olduğuna inanlardanım. Biz insanlara çok değer veriyoruz. Milletimizi, insanları seviyoruz. Adaletli, vicdanlı olmayı seviyoruz. Diğerlerinden çok farklıyız. Hepimiz Beşiktaşlı olmaktan gurur duymalıyız.”