HABERLER

12.04.2022

SPOR OKULLARI

Geleceğin Yıldız Adayları 12 Nisan’da Antalya’da Buluşuyor!

Beşiktaş JK Spor Okulları, 12-15 Nisan tarihleri arasında Antalya’daki Asteria Kremlin Otel’de 1600 öğrencinin katılımıyla Türk spor tarihinin en geniş katılımlı futbol kampını gerçekleştirecek.

Geleceğin yıldız adaylarını Kulübümüze kazandırmak amacıyla ikincisi düzenlenecek ve dört gün sürecek kampa; Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, Altyapı Koordinasyon Antrenörümüz Önder Karaveli ile U-19 Akademi Takımımızın Antrenörü Serdar Topraktepe de katılacaklar. Gösterdikleri başarılı performansla A Takım kadromuza yükselen ve geleceğin yıldız adaylarına örnek olan sporcularımızdan; Emirhan İlkhan, Kerem Kalafat, Serdar Saatçı, Necati Bilgiç ve Demir Ege Tıknaz da kampta yer alacaklar.

Kamp boyunca oynanancak müsabakalar, Futbol Akademi Antrenörlerimiz tarafından dikkatle izlenecek ve ilki geçtiğimiz kasım ayında 1200 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen kampta seçilen öğrencilerle nisan ayında yapılacak kampta seçilecek öğrenciler, mayıs ayında BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde düzenlenecek altyapı seçmelerine katılmaya hak kazanacak.

Hem Kulübümüze hem de Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak amacıyla 12-15 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek BJK Spor Okulları Futbol Kampı’nın final müsabakaları ve kupa töreni 14 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek.